HSL-Työmatkaetu

Mietitkö, miten voisit tukea ja helpottaa työntekijöidesi työmatkaliikkumista? HSL-työmatkaetu on kestävä ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi kalliiden pysäköintipaikkojen ylläpitämisen sijaan.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja päivittäiseen ja satunnaiseen työmatkaliikkumiseen. Mikä olisi sinulle ja työntekijöillesi sopivin vaihtoehto?

Vaihtoehdot työmatkaliikkumiseen

Vaihtoehdot muuhun satunnaiseen liikkumiseen

Tulossa keväällä 2021 – HSL-työmatkaetu mobiiliin

Uusi tapa tarjota työmatkaetua – osta verkossa ja käytä mobiilisti.
HSL-työmatkapalvelu on pian saatavillasi!

HSL-työmatkapalvelu tarjoaa helppoutta ja sujuvuutta työmatkaedun ostajalle ja käyttäjälle. Työnantajana voit hankkia palvelun kätevästi verkossa ilman palvelupisteessä asioimista. Helppokäyttöinen mobiilisovellus tekee työmatkaliikkumisesta sujuvaa. 


Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja pääset ensimmäisten joukossa käyttämään uutta HSL-työmatkapalvelua!

Miksi ottaisin käyttöön työmatkaedun?

Arjen helpotus, joka sujuvoittaa työmatkaa

Joukkoliikenne tekee työpaikalle siirtymisestä helppoa ja on joustava tapa liikkua. Vaikka työmatkaetu on tarkoitettu pääasiassa kodin ja työpaikan välisiin matkoihin, sitä voi käyttää myös vapaa-ajalla.

Edullinen etu pienentää olemassaolevia kuluja

Parkkipaikkojen ylläpitäminen on kallista. Mitä jos sen sijaan tarjoaisit edullisen työsuhdematkalipun? Myös työntekijä säästää, kun rahaa ei enää kulu pysäköintimaksuihin tai auton ylläpitoon.

Arkiliikunta lisää työhyvinvointia

Matka töihin ja takaisin kotiin lisää arkiliikuntaa kuin huomaamatta: joukkoliikenteen käyttäjä ottaa keskimäärin 2 000 askelta enemmän kuin autoileva työntekijä. Arkiliikunnan lisääminen tukee työhyvinvointia ja auttaa jaksamaan.

Edullinen etu ei aiheuta lisäkuluja

Työmatkaedun hankintakulut ovat yritykselle vähennyskelpoisia, eikä siitä seuraa palkan sivukuluja. Työntekijälle etu on verovapaa 3 400 euroon asti.

Ympäristöystävällistä työmatkaliikkumista

Vastuullinen työmatkaliikkuminen pienentää työntekijän hiilijalanjälkeä. Ympäristöystävällinen työmatkaliikkuminen viestii yrityksen arvoista ja luo positiivista työnantajamielikuvaa.

Kestävä vaihtoehto muille luontoiseduille

Työmatkaetu on luontoisetu, jonka tarjoamisesta päättää työnantaja. Se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi pysäköinti- ja autoedulle. Lisäksi työmatkaetu tasapuolistaa autoilijoiden ja joukkoliikennettä käyttävien kohtelun.

Tarvitsetko apua valinnassa?

Mietitkö, mikä vaihtoehto olisi työpaikallesi sopivin vaihtoehto? Ota yhteyttä ja etsitään teille sopiva ratkaisu!

Pysäköintipaikan muuttaminen joukkoliikenne-eduksi säästää rahaa

Liikkumisen kustannukset syntyvät monista virroista. Maksuton pysäköintipaikka on autoilijoille tarjottava merkittävä etu, jonka kokonaiskustannukset ovat usein piilossa.

Lue lisää

Kumppanien maksuvälineet

Haluatko tarjota työmatkaetua myös muualla Suomessa? Tai kenties lisätä työsuhdematkalipun osaksi nykyistä henkilöstöetujen valikoimaanne? Tutustu kumppaniemme maksuvälineisiin.