Helpota työntekijöidesi liikkumista HSL-työmatkaedulla

Työmatkaetu on työnantajan työntekijälleen maksama matkalippu joukkoliikenteeseen. Työntekijälle etu on verovapaata jopa 3400 euroon saakka vuodessa. HSL-työmatkapalvelusta tilaat työmatkaedun helposti.
Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.

Tutustu HSL-työmatkapalveluun

Kustannustehokas tapa tukea työntekijöidesi liikkumista

Säästä pysäköinti- ja matkakuluissa ja tarjoa autoedun sijaan edullinen työmatkaetu. HSL-työmatkapalvelussa maksat vain kausilipun hinnan ilman lisäkuluja. 

Kausilipun hinnat euroa/kk

AB / BC / D 

 

62,70 

CD 

 

80,60 

ABC / BCD 

 

99,70 

ABCD 

 

142,70 

Työarjen helppoutta

Työntekijän arkea helpottava työmatkaetu tukee työn tekemistä. Aikaa ja energiaa säästyy työntekoon, kun puhelimessa on jatkuvasti voimassa oleva kausilippu.  

Tee työntekijäsi arjen matkoista helppoa ja sujuvaa tarjoamalla HSL-työmatkaetu. HSL-työmatkapalvelusta saat edun heti työntekijöidesi käyttöön.

Vastuullinen työnantaja tarjoaa työmatkaetua

Vastuullinen työmatkaliikkuminen pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä sekä viestii yrityksen arvoista. Erityisesti nuoret työntekijät arvostavat työnantajan vastuullisuutta.

Kun tarjoat tukea myös joukkoliikennematkoja tekeville, parannat samalla  työntekijöiden kokemusta tasapuolisuudesta.

Työnantajalle

Tarjoa HSL-työmatkaetu ilman lisäkuluja

HSL-työmatkapalvelusta saat työntekijöillesi kausiliput mobiiliin ilman lisäkustannuksia. Maksat vain työntekijöidesi käyttöön ottamista lipuista. Laskutamme liput kuukausittain jälkikäteen. 

Valitse millä summalla tuet työmatkoja

Työnantajana voit tarjota työmatkaedun palkan päälle, osana nykyistä rahapalkkaa tai periä työntekijältä omavastuun. Malleja on yhtä monia kuin on työnantajiakin - ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin, mikä sopii juuri teille! 

Työnantajalle ei palkan sivukuluja

Kun tarjoat työmatkaetua palkan päälle enimmillään 3400 euroa vuodessa työntekijää kohden, palkan sivukuluja ei peritä. Lisäksi yritys voi vähentää hankintakulut verotuksessaan. 

Tilaa ja hallinnoi työmatkaetua verkossa

HSL-työmatkapalvelussa lisäät työntekijäsi edunsaajiksi helposti verkossa. Saat kätevästi raportit palkkahallintoa ja tuloverotusilmoitusta varten. 

HSL-työmatkapalvelu

Työnantajan verkkopalvelusta myönnät henkilöstöllesi työmatkaedun vaivattomasti kausilippuna mobiiliin.

HSL-työmatkaseteli

10 €:n arvoisella työmatkasetelillä voi ladata arvoa ja kautta HSL-kortille. Seteli käy maksuvälineenä useissa myyntipisteissä esim. R-kioskeissa, K-ryhmän ja S-ryhmän kaupoissa.

Kumppanien maksuvälineet

Myös kumppanien maksuvälineillä voit ostaa HSL:n matkalippuja. Työmatkaetua tarjoavat Eazybreak, ePassi, Smartum ja Edenred. 

Helsinki Business Hub tarjoaa HSL-työmatkaetua

Elinvoima- ja markkinointiyhtiö Helsinki Business Hub otti HSL-työmatkaedun käyttöönsä ensimmäisten yritysten joukossa vuonna 2017. Palvelun siirtyminen mobiiliin vuosi sitten oli tervetullut muutos. HBH:n henkilöstöhallinnosta työryhmänsä kanssa vastaava Kirsi Taivaloja kertoo:

”Hyöty HSL-työmatkaedusta on paljon isompi kuin siitä yrityksellemme kertyvät kulut.” 

Kun tarjoat edun palkan päälle, etu on veroton työntekijälle 3400€ asti eikä siitä tule palkan lisäkuluja. 

Lue lisää