HSL-sovellus

HSL-sovelluksesta löydät helposti liput ja reitit. Osta kerta-, kausi- tai vuorokausilippu missä ja milloin vain ja maksa kätevästi maksukortillasi. Saat HSL-sovelluksen puhelimeesi maksutta sovelluskaupasta. Lataa AppStoresta, GooglePlaysta tai AppGallerysta.

 

Yli 70-vuotias nainen hississä

Kertalippu näppärästi satunnaisille matkoille

Voit ostaa kertalipun sovelluksesta helposti muutamalla napin painalluksella itselle ja kaverille. Lippu on voimassa 80–110 minuuttia. Halutessasi sovellus ilmoittaa, kun kertalippusi voimassaolo on päättynyt.

Katso kertalippujen hinnat

Kausilippu puhelimessasi

Kausilippu kertaostona

Valitse kausilippu, kun matkustat säännöllisesti. HSL-sovelluksesta voit ostaa kausilipun vaikkapa 30 päiväksi. Halutessasi sovellus ilmoittaa, kun lippusi voimassaolo on päättymässä.

Katso kausilippujen hinnat

Edullisin kausilippu aikuiselle alkaen 1,74 € /päivä

Saat vuoden liput 10 kuukauden hinnalla. Lippusi veloitetaan 30 päivän välein ja lippu on voimassa aina. Jatkuvan säästötilauksen löydät vain HSL-sovelluksesta.

Lue lisää jatkuvasta säästötilauksesta

Lippuja alennushintaan 

Jos olet päätoiminen opiskelija, lapsi tai täyttänyt 70 vuotta, voit ostaa HSL-sovelluksesta lippuja alennettuun hintaan. Opiskelijat ja seniorit saavat kausilipun 45 % alennuksella, 7–17-vuotiaille alennus on 50 %.
Lue lisää alennuksista

Löydä perille ja pysy ajantasalla

Reittiopas ja löydät perille

HSL-sovelluksen Reittiopas neuvoo sopivimmat reitit ja näyttää, missä bussisi liikkuu juuri nyt. Reittiopas kertoo myös, minkä lipun tarvitset.

Pysy ajan tasalla muutoksista

HSL-sovelluksesta näet yhdellä silmäyksellä omien linjojesi reitti- ja aikataulumuutokset sekä muut ajankohtaiset joukkoliikenneuutiset.

Vinkkejä sovelluksen käyttämiseen

Lataa HSL-sovellus

HSL-sovelluksen voit ladata maksutta App Store -, Google Play - ja AppGallery -sovelluskaupoista. Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme, että käytät HSL-sovellusta älypuhelimella, jossa on vähintään Android 8.0 tai iOS 11.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

 

Lataa App Storesta    Lataa Google Playstä

Lataa AppGallerystä