HSL-sovellus

HSL-sovellus tekee liikkumisestasi helppoa. Osta liput, tarkista reittisi ja seuraa mahdollisia häiriöitä kätevästi samasta paikasta. Saat HSL-sovelluksen puhelimeesi ilmaiseksi sovelluskaupasta.

app-store-badge.pnggoogle-play-badge.png

Näin otat sovelluksen käyttöön

Yli 70-vuotias mies laivassa

Liput juuri sinun tarpeisiisi

HSL-sovelluksesta löytyy sopiva lippu kaikkiin matkustustarpeisiin. Yksittäisiin matkoihin sopii kertalippu, lyhyen ajan sisällä tapahtuviin useampiin matkoihin vuorokausilippu, ja säännöllisempiin matkustustarpeisiin kausilippu tai ainoastaan sovelluksesta saatava sarjalippu. Kausilipun voi ostaa jatkuvana tilauksena, jolloin se uusiutuu automaattisesti ja voit huoletta matkustaa, kun lippusi on aina voimassa. Sitoutuessasi kausilippuun vuoden ajaksi saat sen edullisempaan kuukausihintaan jatkuvana säästötilauksena.

Löydä perille ja pysy ajan tasalla

Reittiopas ja löydät perille

HSL-sovelluksen Reittiopas opastaa sinut sopivalle reitille ja näyttää missä liikennevälineesi liikkuu juuri nyt. Reittiopas kertoo myös minkä vyöhykkeiden lipun tarvitset hakemallesi reitille.

Pysy ajan tasalla muutoksista

HSL-sovelluksessa voit nähdä helposti omien linjojesi reitti- ja aikataulumuutokset sekä muut ajankohtaiset joukkoliikenneuutiset yhdellä silmäyksellä. Sovellusilmoitukset sallimalla saat tiedot vaikka sovellus ei olisi auki.

Vinkkejä sovelluksen käyttämiseen

Lataa HSL-sovellus

HSL-sovelluksen voit ladata maksutta App Store -, Google Play - ja AppGallery -sovelluskaupoista. Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme, että käytät HSL-sovellusta älypuhelimella, jossa on vähintään Android 8.0 tai iOS 12.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Emme voi taata optimaalista suorituskykyä ja vakautta vanhemmalla laitekannalla. 

 

Lataa App Storesta    Lataa Google Playstä