Työnantajille

Kannusta työntekijöitäsi pyöräilemään ja parantamaan terveyttä ja työkykyä. Kaupunkipyöräpalvelu on tähän mitä mainioin ratkaisu.

Anna henkilöstöllesi hyvinvointia lisäävä joululahja

Tilaa työntekijöillesi kaupunkipyörän etukoodi jo ennakkoon ensi kesäksi. Voit tehdä tilauksen alla olevalla lomakkeella. Hinta on vain 35€/hlö.
Koodilla työntekijät saavat kuitattua ensi kesän Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräkauden palveluun rekisteröitymisen yhteydessä.

Voit tehdä joululahjatilauksen 23.11.–22.12. Työnantajan tarjoama kaupunkipyöräetu on verovapaa luontoisetu työmatkaedun tapaan. Lue lisää

Näin tilaat ja käytät etukoodeja

1. Tilaa koodit lomakkeella

Täytä alla olevalle lomakkeelle yrityksesi tai organisaatiosi tiedot. Lomakkeella tilaat etukoodin, jolla työntekijäsi voi kaupunkipyöräpalveluun rekisteröitymisen yhteydessä kuitata koko kauden käyttömaksun. Lisämaksuista ja mahdollisista muista maksuista työntekijä vastaa itse omalla maksukortillaan.

2. Maksa lasku

Saat sähköpostiisi lomakkeen lähetyksen jälkeen automaattisesti generoidun tilausvahvistuksen ja tiedot laskun maksamista varten. Kun olet maksanut laskun, kaupunkipyöräoperaattori lähettää etukoodin muutaman päivän sisällä. Käyttämättä jääneitä koodeja ei hyvitetä.

3. Jaa koodi käyttöön

Työntekijäsi käyttävät samaa koodia: kun tilaamasi koodin käyttäjämäärä täyttyy, koodi ei enää kelpaa maksun maksamiseen. Saat myöhemmin kaupunkipyöräoperaattorilta listan, jonka avulla voit tarkistaa, ketkä etukoodia ovat käyttäneet.

4. Kaupunkipyörien asiakaspalvelu

Tarvittaessa ota yhteyttä:

CityBike Finland Oy
Puh. +358 9 425 788 10
Ma–pe klo 7–19, la–su klo 9–17
contact@citybikefinland.fi

Täytä tilauslomake