HRT:s dataskydd

Uppdaterad 6.3.2024

Vi samlar in personuppgifter från våra kunder så att vi kan erbjuda smidiga och fungerande trafiktjänster. Också barn är våra kunder eftersom det är viktigt att även barnen kan åka kollektivt.

Vi önskar att vårdnadshavarna talar med sina barn om behandling av personuppgifterna med hänsyn till barnets ålder och utvecklingsnivå. Vi ger gärna mer information och svarar på frågor om något med behandlingen av personuppgifterna känns oklart.

Dataskyddsbeskrivningen av HRT:s kundregister berättar hur vi samlar in och behandlar personuppgifterna. Mer information hittar du nedan.

Våra kunders integritet är av högsta vikt för oss. Vi behandlar personuppgifterna på ändamålsenligt och datasäkert sätt. Vi förväntar oss att våra underleverantörer och samarbetspartners agerar på samma sätt.

HRT:s dataskyddspolitik (pdf)

HRT:s dataskyddsansvarige: tietosuojavastaava@hsl.fi

Dataskyddsbeskrivning för HRT:s kundregister

Tjänstevisa preciseringar

Tjänstevisa preciseringar om HRT:s tjänster som kompletterar dataskyddsbeskrivning för HRT:s kundregister.

Dataskyddsbeskrivning för företagskundregister

Övriga dataskyddsbeskrivningar

Den registrerades rättigheter

Reviderat 18.4.2019, 14.1.2021

Frågor och svar

Reviderat 22.1.2024

Behöver du mer information?

Du kan kontakta HRT:s kundservice, tfn. 09 4766 4000, må-fre kl. 7.30-19, lö-sö kl. 9.30-17. Hos HRT finns också en dataskyddsansvarig vars e-postadress är tietosuojavastaava@hsl.fi.

Kakor

Vi använder kakor i våra tjänster och andra motsvarande teknologier för att säkerställa att webbplatsen ska fungera rätt och så bra som möjligt.  Med hjälp av kakor upprätthåller vi till exempel inloggningsuppgifter och språkval. Kakor skadar inte din enhet och de kan inte användas för att sprida virus eller skadeprogram.

Du kan redigera dina samtycke via knappen nedan.

 

Läs mer om hur vi använder kakor