Med ditt HRT-konto kan du använda alla våra tjänster

Med ditt HRT-konto kan du logga in på HRT:s alla digitala tjänster, såsom HSL-appen, hsl.fi, Reseplaneraren och stadscykeltjänsten. Du kan även ladda HRT-kortet på nätet.

Du behöver endast en e-postadress och ett telefonnummer för att skapa ett konto. Se närmare anvisningar.

Köp biljetter

Vi rekommenderar att du använder ditt HRT-konto när du köper biljetten i HSL-appen eller på hsl.fi. Då sparas dina biljetter och kvitton på ditt HRT-konto.

Bekanta dig med HSL-appen


Ladda ditt HRT-kort på nätet

Cykla med stadscyklar

Du behöver ett HRT-konto för att kunna köpa ett abonnemang för Helsingfors, Vandas och Esbos stadscyklar. Antalet kilometer och köphändelser sparas på ditt HRT-konto.

Bekanta dig med stadscyklar

Håll dig uppdaterad om störningar och ändringar

Du kan hålla dig uppdaterad om störningar och ändringar på de linjer, hållplatser och områden du valt på hsl.fi, per e-post eller via meddelanden i HSL-appen.

Kom fram till din destination snabbare

Du kan spara dina favoritplatser i Reseplanereran på hsl.fi och hitta de bästa rutterna t.ex. hem eller till din arbetsplats. Gör din vardag enklare och spara de hållplatser du ofta använder bland dina favorithållplatser. Du kan se dina favoritplatser och -hållplatser när du loggar in med ditt HRT-konto. 

 

Delta i och påverka utvecklingen av kollektivtrafiken

Vi utvecklar våra tjänster och linjer tillsammans med invånare i Helsingforsregionen. Logga in på hsl.fi och välj Mina val för att se dina favoritområden, -linjer och -hållplatser. Så kan du säkerställa att du får information om hur du kan delta i planeringen.

Att skapa ett HRT-konto har många fördelar

Med HRT-konto kan du köpa biljetter och säkerställa att dina biljetter och kvitton förblir säkra. Spara dina favoritplatser och -hållplatser och gör din vardag enklare. Genom att välja de linjer och områden som intresserar dig kan du säkerställa att du får information om hur du kan delta i planeringen av kollektivtrafiken på dessa områden och linjer.