HSL-tunnuksella käytät kaikkia palveluitamme

HSL-tunnuksella kirjaudut kaikkiin HSL:n digitaalisiin palveluihin kuten HSL-sovellukseen, hsl.fi-sivustolle ja HSL-kortin verkkolataukseen, Reittioppaaseen ja kaupunkipyöriin.

Tunnuksen luomiseen tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Katso tarkempi ohje.

Osta lippuja

Suosittelemme käyttämään HSL-tunnusta, kun ostat lipun HSL-sovelluksella tai hsl.fi:ssä. Silloin ostamasi kausiliput ja ostokuitit säilyvät tallessa HSL-tunnuksellasi.

Tutustu HSL-sovellukseen


Lataa HSL-korttia verkossa

Aja kaupunkipyörillä

Helsingin ja Espoon sekä Vantaan kaupunkipyörien käyttöoikeuden ostaminen edellyttää HSL-tunnusta. Ajetut kilometrit ja ostotapahtumat tallentuvat HSL-tunnuksellesi.

Tutustu kaupunkipyöriin

Pysy ajan tasalla häiriöistä ja muutoksista

Saat tietoa valitsemiesi linjojen, pysäkkien ja alueiden häiriöistä ja muutoksista HSL.fi:n etusivulta, sähköpostitse tai ilmoituksena HSL-sovelluksesta.

Löydä nopeammin perille

Voit tallentaa suosikkipaikkasi hsl.fi:ssä Reittioppaaseen ja selvittää reitit esimerkiksi kotiin tai työpaikalle eri paikoista. Helpota arkea ja tallenna usein käytetyt pysäkit suosikkipysäkkeihisi. Suosikkipaikat ja -pysäkit tulevat käyttöösi, kun kirjaudut HSL-tunnuksella. 

 

Osallistu ja vaikuta joukkoliikenteen kehitykseen

Kehitämme palveluitamme ja linjojamme yhdessä Helsingin seudun asukkaiden kanssa. Kirjaudu hsl.fi:n ja valitse Omat valinnat -kohdassa sinulle tärkeät alueet, linjat ja pysäkit. Näin varmistat, että saat tietoa  vaikutusmahdollisuuksistasi.

HSL-tunnuksesta on paljon hyötyä

HSL-tunnuksella ostat lippuja, ja pidät kausiliput ja kuitit tallessa. Suosikkipaikat ja -pysäkit helpottavat arkeasi. Valitsemalla käyttämäsi linjat ja sinua kiinnostavat alueet varmistat, että saat tietoa vaikutusmahdollisuuksistasi niiden joukkoliikenteen suunnitteluun.