Uutta: Nyt voit maksaa loput HSL-työmatkaedulla ostetun lipun hinnasta omalla maksukortilla

Työmatkaedun saldon käyttö on nyt entistäkin vaivattomampaa, kun maksutapavaihtoehdot laajenevat. Oman maksukortin yhdistäminen työmatkaetuun on nyt mahdollista uusimmassa sovellusversiossa.

HSL-sovelluksessa on otettu käyttöön uusi odotettu ominaisuus, jonka avulla lipun maksamiseen voi yhdistää HSL-työmatkaedun lisäksi oman maksukortin. Tämä tarkoittaa, että osan lipusta voi maksaa HSL-työmatkaedulla ja loppuosan omalla maksukortilla, kun työtekijällä on käytössään HSL Yritysportaalin kautta myönnetty työmatkaetu saldona.

Jos käytät HSL-työmatkaetua saldona, saat uuden ominaisuuden käyttöösi heti kun sovelluksesi on päivitetty uusimpaan versioon. Kaikilla käyttäjillä pitäisi olla uusin versio (5.6.0) saatavilla viikon sisällä julkaisusta.

Kun HSL-työmatkaetusi saldo ei enää riitä lippuostoksen maksamiseen, voit lisätä toiseksi maksutavaksi oman maksukorttisi. Saat sovelluksesta ilmoituksen, kun saldoa ei ole riittävästi. Samalla se ehdottaa toisen maksutavan lisäämistä, ja ohjaa sinut maksutavan valintaan. Sieltä pääset lisäämään maksukorttisi tiedot helposti tai valitsemaan jo tallennetun kortin maksutavaksi.

Aiemmin HSL-työmatkaetusaldoon ei ole voinut yhdistää muita maksutapoja. Nyt henkilöstö voi paremmin hyödyntää myönnetyn saldon kokonaan. Tämä tekee etusaldon käytöstä entistäkin vaivattomampaa.

Tarkemmat ohjeet lipun ostamiseen saldolla löydät täältä

Epassin, Smartumin tai Edenredin kautta työmatkaetua tarjoavien kannattaa tutustua oman palveluntarjoajan vastaaviin ohjeistuksiin.