HSL-työasiointimatkat – heitä hyvästit kuittirumballe!

Korvaa yksittäisten lippuostojen kuitit kuukausittaisella yrityslaskulla.
Myönnä valitsemasi summa saldoa työntekijän käyttöön HSL Yritysportaalissa. Työntekijä ostaa liput työkeikoille aina tarpeen mukaan HSL-sovelluksesta, suoraan työnantajan laskuun. Kätevää!

Unohda kuittirumba. Hanki HSL-työasiointimatkat

Näin HSL-työasiointimatkat toimii

  • Myönnä työasiointimatkoja varten saldoa työntekijöillesi kätevästi HSL Yritysportaalissa. Tarvitset vain työntekijöiden sähköpostiosoitteet.
  • Valitse vapaasti summa jonka haluat tarjota työntekijöillesi käytettäväksi.
  • Työntekijä saa saldon heti käyttöönsä puhelimensa HSL-sovelluksessa.
  • Voit seurata Yritysportaalissa reaaliaikaisesti työntekijöidesi lippuostoja. Saat palvelusta myös kätevät raportit tehdyistä lippuostoista. Raportilla näet myös työntekijän ilmoittaman matkan syyn tai muun selitteen.
  • Laskutamme koko henkilöstön liput kuukausittain samalla laskulla käytön mukaan. Emme laskuta käyttämättömästä saldosta.

Miksi HSL-työasiointimatkat?

Vastuullisempi vaihtoehto takseille ja autoille

Liikutaanko teidän yrityksessänne yleensä työpäivän aikana omilla autoilla tai taksilla? Heitä hyvästit ruuhkille, tuskaisalle pysäköinnille ja yksityisautoilun päästöille - joukkoliikenteellä matkat sujuvat nopeasti ja ekologisesti.

Unohda kululaskut

Turhauttavat kululaskuprosessit työllistävät niin työntekijää kuin työnantajaakin. Käyttämällä HSL-työasiointimatkoja työntekijän ostamat liput laskutetaan suoraan työnantajalta kerran kuukaudessa. Huoletonta, eikös!

Edullisesti joukkoliikenteellä

Kun teette työntekijöiden matkat HSL-työasiointimatkoina, liikkuminen järjestyy edulliseen hintaan verrattuna kalliisiin taksimatkoihin tai bensakuluihin ja parkkimaksuihin. HSL-työasiointimatkojen käyttöön ottaminen on kaiken lisäksi ilmaista, maksat vain työntekijöiden ostamista lipuista.

Helppo, läpinäkyvä ja joustava

Voit seurata työntekijöiden lippuostoja ja lisätä tai vähentää käytössä olevan saldon määrää reaaliaikaisesti HSL Yritysportaalissa. HSL-työasiointimatkat ovat muokattavissa nopeasti ja helposti kuhunkin tilanteeseen sopivaan tarpeeseen.