Uudistunut reittiopas

Reittiopas palvelee nyt liikkumisesi tarpeita entistä paremmin. Uudistuksen lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet ja toiveet.

Samalla Reittiopas on siirtynyt osaksi HSL.fi -palvelua, josta löydät kaikki matkustamiseen ja lippuihin liittyvät palvelut.

Sinulle sopivin reitti entistä helpommin

Reittihaku näyttää matkan vaiheet entistä havainnollisemmin, jotta sopivimman joukkoliikenteen reitin valinta olisi sinulle helpompaa.

Voit myös matkan keston ja säätiedon perusteella päättää, onko pyöräily tai kävely sinulle sopivin vaihtoehto. Uutena vaihtoehtona on pyöräilyn yhdistäminen joukkoliikenteeseen.

Lähipysäkit ja linjat

Uusi lähipysäkit ja linjat tarjoaa kätevimmän tavan nähdä tutulla reitillä, mihin liikennevälineeseen kannattaa nousta. Näet yhdellä klikkauksella lähialueesi pysäkkiaikataulut ja ajoneuvot kartalla.

Pysy ajan tasalla

Näet tallentamiisi linjoihin, pysäkkeihin ja alueisiin liittyvät muutokset ja muut ajankohtaiset asiat palvelun etusivulta.

Linjahaku

Halutessasi tarkastella tietyn linjan reittiä, aikatauluja tai ajoneuvoja kartalla, näet ne helposti uudella hakutoiminnolla.

Samalla haulla voit etsiä myös haluamiesi pysäkkien aikataulut.

Kokeile uutta Reittiopasta

Pääset käyttämään Reittiopasta uudistuneen hsl.fi -palvelun etusivulta.