Tule meille töihin!

Hei sinä eteenpäin katsova osaaja – tulisitko rakentamaan kanssamme Suomen parasta joukkoliikennettä? Parhaat matkat tehdään yhdessä!

Kannatamme joukkoliikennettä

Kestävä liikkuminen, sujuva arki ja maailman toimivin kaupunkiseutu eivät tapahdu itsestään. Ne lepäävät tekijöidensä harteilla. Meillä työskentelet noin 400 joukkoliikenteen ammattilaisen joukkueessa, jossa jokainen on avainpelaaja.

Hyppää mukaan HSL:n kyytiin!

Pääset mukaan työelämän parhaalle matkalle yhdessä toisiaan arvostavien ja kannustavien asiantuntijoiden kanssa. Työpöydiltämme avautuvat erinomaiset näkymät Helsingin seudun joukkoliikenteeseen ja liikennejärjestelyihin. Istumapaikkoja on vielä vapaana, joten valitse omasi ja hyppää kyytiin!

Avoimet työpaikat

Neljä huippusyytä työskennellä meillä

Millaisia uramahdollisuuksia tarjoamme?

Seutu tarvitsee liikuttajansa

Kävelyreiteistä bussilinjoihin ja pyöräkaistoihin – Helsingin seutu tarvitsee liikuttajaansa. Meillä tehdään työtehtäviä, joissa kaikissa olemme mukana asiakkaan arjessa.

Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on olennainen osa työtämme. Varsinkin asiantuntijatehtävissä meillä on hyvät mahdollisuudet luoda alan verkostoja työn kautta. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme – me odotamme sinua innolla!

Monia erilaisia tehtäviä:

  • Joukkoliikenteen ja liikennejärjestelmän suunnittelu- ja hankintatehtävät
  • Asiakkuuteen ja myyntiin liittyvät tehtävät
  • IT-alan tehtävät
  • Asiakaspalvelu- ja neuvontatehtävät
  • Matkalippujen tarkastustehtävät

Me kannatamme joukkoliikennettä

Kestävä joukkoliikenne, sujuva arki ja kaikille saavutettava kaupunkiseutu eivät synny itsestään. Suvi, Aleksi ja Joona kertovat, millaista on kehittää maailman toimivinta joukkoliikennettä ja millaisia asiantuntijatehtäviä työ pitää sisällään – aina reittisuunnittelusta tiedottamiseen ja tulevaisuuden lippujärjestelmien rakentamiseen.

Kysymyksiä ja vastauksia työnhakijalle

Töissä HSL:llä