HSL-sovellus on ladattu puhelimiin jo yli miljoona kertaa

Asiakkaat ovat ottaneet HSL-sovelluksen omakseen. Mobiilipalvelu tuli käyttöön kesällä 2018 ja miljoonan latauksen raja ylittyi reilut puoli vuotta myöhemmin.

HSL-sovellus saavutti miljoonan latauksen merkkipaalun tammikuun ensimmäisen viikon lopulla. Palvelun suosiosta kertovat myös myyntiluvut. HSL-sovelluksella ja sen aikaisemmalla versiolla HSL:n mobiililippusovelluksella myytiin viime vuonna lippuja kaiken kaikkiaan 80 miljoonan euron edestä.  

HSL-sovellus on huomioitu myös palkinnolla. Joulukuussa 2018 se voitti kasvuyritysten Slush-tapahtumassa Paras Mobiilipalvelu -kilpailun ensimmäisen sijan Android One -kategoriassa.

”Kiitän asiakkaitamme HSL-sovelluksen ahkerasta käytöstä”, osastonjohtaja Mari Flink HSL:stä sanoo. ”Kun ryhdyimme kehittämään uutta sovellusta HSL:n mobiililippusovelluksen tilalle, tarkoituksemme oli yhdistää mobiililippujen ostaminen, Reittiopas ja matkustajan toiveiden mukaan räätälöidyt liikenneuutiset yhdeksi helposti käytettäväksi palveluksi. Latausten ja myytyjen lippujen määrä kertoo, että sovellus vastaa matkustajien tarpeita.”

Kehittäminen jatkuu

”Myönteinen palaute kannustaa meitä jatkamaan HSL-sovelluksen kehittämistä”, Flink sanoo.

”Sovelluksella voi jatkossa hankkia entistä useampia lipputyyppejä. Opiskelijaliput ovat tulossa -sovellukseen vuoden alussa. Jatkossa täyspäiväisesti opiskelevat opiskelijat voivat tunnistautua suoraanlennuslippujen käyttäjiksi HSL-sovelluksessa ilman, että heidän täytyy käydä HSL:n palvelupisteessä. Lisäksi sovellukseen tulee käyttöön HSL.fi:stä tuttu HSL-tunnus.”

”Myös paljon muita ominaisuuksia on tulossa. HSL-sovelluksessa voi jatkossa tehdä jatkuvan, kuukausittain veloitettavan tilauksen, jolloin kausilippu on aina voimassa, eikä asiakkaan tarvitsee muistaa erikseen ladata lippuaan. Reittiopas helpottaa tulevaisuudessa entistä paremmin matkustajien liikkumista.”

HSL-sovelluksen voit ladata maksutta Android- ja iPhone -älypuhelimiin joko App Storesta tai Google Play –sovelluskapasta. Sovellus toimii Android- ja iPhone -älypuhelimissa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.0 tai iOS 9.0 tai niitä uudempi.

HSL-sovelluksen verkkosivut