Vantaan uutta bussivarikkoa juhlistetaan koko perheen tapahtumalla

Ojangon bussivarikko Hakunilassa avautuu syyskuussa bussiliikenteen käyttöön. Perjantaina 6. elokuuta varikon avautumista juhlistetaan avointen ovien tapahtumalla. Iltapäivän ohjelma on suunnattu lapsiperheille.

Bussivarikolla voi bussien ja niiden pesu- ja huoltotilojen lisäksi fiilistellä Kengurumeiningin musiikin tahdissa ja leikkiä. Omien kulkuneuvojen lisäksi paikalle pääsee tilausbussikuljetuksella.

Ojangon varikon ovet ovat avoinna 6.8. klo 15-18. Jotta kaikilla olisi turvallista ja viihtyisää, tapahtumaan pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.
Ilmoittaudu mukaan

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Vantaan kaupunki, HSL, Helsingin bussiliikenne sekä SRV.

Mennään bussilla Ojankoon

Oman auton tai polkupyörän lisäksi bussivarikolle pääsee luonnollisesti bussilla. Helsingin bussiliikenne järjestää tapahtumapaikan ja Tikkurilan ja Mellunmäen välillä maksuttomia tilausajokuljetuksia. Tilausbussit lähtevät Tikkurilasta (pysäkki V6106) ja Mellunmäestä (pysäkki H4859) Ojankoon klo 14.30, 15.30 ja 16.30. Paluukuljetukset Ojangosta Tikkurilaan ja Mellunmäkeen lähtevät klo 16, 17 ja 18.

Ojangon varikon katuosoite on Pitkäsuonkuja 2.

Ohjelmassa bussi-ihmeitä ja kengurumeininkiä

Päivän musiikillisesta annista vastaa Kengurumeininki kahdella keikalla, jotka alkavat klo 15.10 ja klo 17.30.

Bussivarikon elämyksiä voi kokea bussiajelulla pesukadun läpi sekä tutustumalla paikalla olevaan bussikalustoon ja huoltotoimintoihin lähietäisyydeltä. Pesukadulle hurautetaan 15 minuutin välein klo 15.30-17.

Lisäksi Ojangossa on myös lasten leikkialue sekä pulla- ja mehutarjoilua.