Valtaosa Antti Tuiskun Bailantai-konsertin vieraista saapui Olympiastadionille joukkoliikenteellä

Sisäänpääsyyn sisältynyt joukkoliikennelippu osoittautui suosituksi Antti Tuiskun Bailantai-konserteissa Olympiastadionilla viime perjantaina ja lauantaina. Kaikkiin konserttilippuihin sisältyi HSL-sovellukseen ladattava ABCD-vyöhykkeiden vuorokausilippu.

Lippukoodin saaneista 44 prosenttia käytti lipun.

Kyselytutkimuksemme perusteella 86 prosenttia konserttivieraista saapui paikalle joukkoliikenteellä. 82 prosenttia vieraista oli tietoisia mahdollisuudesta ladata HSL:n ABCD-lippu konserttipäivänä käyttöönsä ja 59 prosenttia julkisilla saapuneista sanoi käyttävänsä joukkoliikennettä ilmaislipun ansiosta.

Pilotoimme konsertissa uudenlaista yhteistyötä Warner Music Liven kanssa. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa vastaavanlainen yhteistyö olisi yhä yleisempää. Joukkoliikenne on paitsi erinomainen tapa saapua massatapahtumiin myös sujuvoittaa kaikkea liikennettä ja vähentää tapahtumasta aiheutuvia päästöjä.

Tapahtumajärjestäjä! Oletko kiinnostunut joukkoliikenteen lippuvaihtoehdoista tapahtumaasi tai markkinointiyhteistyöstä HSL:n kanssa?
Ota yhteyttä: kumppanuudet@hsl.fi tai Tapio Salomaa, 040 531 3788, tapio.salomaa@hsl.fi

hsl-sovellus bussi sisäänkäynti.jpg