Jussi Saarinen HSL:n hallintojohtajaksi

HSL:n hallitus päätti kokouksessaan 14.2. valita Hallinto-tulosalueen johtajaksi kauppatieteiden maisteri Jussi Saarisen. Saarinen aloittaa tehtävässään 1.4.2023 ja raportoi toimitusjohtaja Mika Nykäselle.

Jussi Saarinen työskentelee tällä hetkellä Logisnext Finland Oy:n liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana. Aiemmin työurallaan hän on toiminut muun muassa talousjohtajana Wihuri Oy:llä ja Toyota Material Handling Finland Oy:ssä.

“Toivotan Jussin lämpimästi tervetulleeksi HSL:n joukkueeseen. Jussin vahva osaaminen ja kokemus on arvokasta kehittäessämme asiakas- ja datalähtöistä liiketoimintaa ja vakauttaessamme talouden perustaa”, Mika Nykänen toteaa.

”HSL:n kunnianhimoinen strategia on mielenkiintoisessa vaiheessa. Tartun innolla liiketoiminnan kehittämiseen ja talousosaamisen vahvistamiseen yhdessä HSL:n tiimin kanssa”, Jussi Saarinen sanoo.

HSL:n organisaatio koostuu 1.4. alkaen seitsemästä tulosalueesta: Hallinto (johtaja Jussi Saarinen), Strategia (johtaja Sini Puntanen), Liikenne (johtaja Johanna Wallin), Markkinat (johtaja Mari Flink), Teknologia (vt. johtaja Seppo Perkiö), Viestintä (johtaja Päivi Alakuijala) ja Ihmiset ja kulttuuri (johtajan haku käynnistymässä).

Jussi Saarinen (2).jpg