Osallistu ja vaikuta

Kehitämme palveluitamme ja linjastojamme yhdessä Helsingin seudun asukkaiden kanssa. Seuraa ajankohtaisia tutkimuksia ja valitse oma tapasi osallistua ja vaikuttaa.

Kiitos kaikille Kehä I:n liikkumiskyselyyn vastanneille!

Kehä I:n liikkumiskyselyn vastausaika päättyi sunnuntaina 13.11. Saimme noin 9 000 vastausta. Kiitos kaikille lomakkeen täyttäneille, olette mukana arvokkaassa työssä Helsingin seudun joukkoliikenteen kehittämiseksi. 

Joukkoliikennesuunnittelijamme ryhtyvät seuraavaksi analysoimaan vastauksia, ja tuloksia voi aikanaan lukea Kehä I:n linjastotarkastelun blogista. 

Linkki blogiin 

 

 

Viimeisimmät kuulumiset

Käynnissä olevat linjastosuunnitelmat

Kaikki käynnissä olevat ja valmistuneet linjastosuunnitelmamme löydät Suunnittelu-sivulta.

Seuraa sinua kiinnostavia alueita

Valitse omia alueita ja aiheita pysyäksesi kärryillä juuri sinua koskettavista muutoksista, kehityshankkeista ja suunnitelmista.

Valitse sinulle sopiva tapa osallistua

Kyselyt

Teetämme kyselyitä ylläpitääksemme ja laajentaaksemme asiakasymmärrystä. Löydät tältä sivulta kyselyt, joihin voit juuri nyt osallistua.

Yksilö- ja ryhmähaastattelut

Asiakashaastattelut ovat tärkeä osa yhteistä kehittämistä ja asiakasymmärryksen kartoittamista. Haemme haastateltavia usein HSL:n Facebook-sivulla, joten seuraa meitä siellä päästäksesi mukaan.

Asiakaspalautteet

Palautteet tarjoavat meille ajankohtaista ja arvokasta tietoa siitä, miten voisimme kehittää palveluitamme paremmiksi.

Asiakastyöpajat

Järjestämme työpajoja suunnittelutyön eri vaiheissa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan työpajoihin, sinun kannattaa seurata sometilejämme ja sähköpostikutsujamme.

Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä

Tutkimme ja selvitämme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä teettämällä erilaisia kyselyitä ja tutkimuksia.