HSL:n liput käyttöön H-junissa Helsinki-Siuntio-välillä 1.4.2024 alkaen

Alkaen 1. huhtikuuta 2024 HSL:n liput käyvät myös VR:n H-junissa osuudella Siuntio-Helsinki. Muutos tuo lisämukavuutta ja joustavuutta matkustajille erityisesti Siuntion alueen yhteyksiin.

H-juna liikennöi Helsingin ja Karjaan välillä kolmena päivänä viikossa, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. HSL-alueella juna pysähtyy Siuntiossa, Kirkkonummella, Espoossa, Leppävaarassa, Pasilassa ja Helsingin Päärautatieasemalla. Junat eivät siis pysähdy Huopalahden asemalla. HSL:n ja VR:n yhteistyösopimus lipuista on voimassa määräaikaisesti vuoden 2025 loppuun asti.

Tarkat aikataulut ja reitit löydät HSL-sovelluksesta ja Reittioppaasta. Aikataulut ja liput Siuntion länsipuolisille asemille sekä joka päivä ajettaviin Hangon ja Karjaan välisiin vuoroihin ovat vr.fi:n ja VR Matkalla -sovelluksen matkahaussa.

Lippuyhteistyö heijastaa sekä VR:n että HSL:n sitoutumista parantaa joukkoliikenteen palveluja ja tarjontaa alueella. Yhdessä pyrimme tarjoamaan matkustajillemme entistä saumattomamman ja kätevämmän matkaketjun.