Uudet ilmoitukset HSL-sovelluksessa

Uusien sovellusilmoitusten avulla saat HSL-sovelluksesta entistä paremmin omien linjojesi reitti- ja aikataulumuutokset sekä muut ajankohtaiset liikenneuutiset käyttöösi. Jatkossa pystyt suunnittelemaan matkasi etukäteen entistä sujuvammin, kun tiedät muutoksista ajoissa.

Sinulle tärkeimmät liikennetiedot

Sallimalla sovellusilmoitukset HSL-sovelluksessa saat sovellusilmoituksia, jotka kertovat sinulle tärkeimmistä liikennemuutoksista ja -uutisista.

Sovellusilmoituksia saavat vain sovellukseen kirjautuneet asiakkaat. Lisäksi sinun tulee itse sallia sovellusilmoitukset sovelluksen asetuksista. Voit valita mistä linjoista ja pysäkeistä saat ilmoituksia omia valintojasi muokkaamalla.

Pysy ajan tasalla

Sovellusilmoitusten avulla pysyt entistä paremmin ajan tasalla omilla linjoillasi tapahtuvista aikataulu- ja reittimuutoksista. HSL-sovellus kertoo sinulle, kun omilla linjoillasi tapahtuu matkustamiseesi vaikuttavia muutoksia.

Saat sovellusilmoitusten myötä tietoa omista linjoistasi, reiteistäsi ja pysäkeistäsi aiempaa helpommin. Sovellusilmoitusten avulla myös ajankohtaiset liikenneuutiset näkyvät sinulle nyt ilman, että joudut avaamaan erikseen HSL-sovellusta.

Näin saat uudet ilmoitukset käyttöösi HSL-sovelluksessa

Sovellusilmoitusten käyttöönotto on helppoa! Seuraa vain ohjeita ja saat ilmoitukset nopeasti ja helposti käyttöösi.

Käyttöönoton vaiheet

 1. Avaa HSL-sovellus.
 2. Valitse sovelluksen alareunasta Lisää -valikko.
 3. Valitse kohta Asetukset.
 4. Valitse Ilmoitukset ja sähköposti -kohta, joka löytyy Viestiasetukset -otsikon alta.
 5. Anna lupa ilmoituksille matkapuhelimeen.
 6. Valitse Tiedotus -otsikon alta mitkä ilmoitukset haluat sallia.
 7. Voit valita ilmoituksia laajoista häiriöistä ja muutoksista, henkilökohtaisesta tiedotuksesta liittyen omiin valintoihisi tai valitsemiesi linjojen perutuista lähdöistä.

  Henkilökohtaiseen tiedotukseen liittyvät ilmoitukset kertovat omia linjojasi ja pysäkkejäsi koskevista ennalta tiedetyistä muutoksista.

  Valitsemiesi linjojen peruttuihin lähtöihin liittyvät ilmoitukset kertovat sinulle tärkeiden linjojen äkillisistä häiriöistä.

Näet ilmoituksia vain niiltä linjoilta ja pysäkeiltä, jotka olet valinnut, joko HSL.fi -sivulla tai sovelluksessa. Katso alta miten lisäät omia linjoja ja pysäkkejä.

Omat linjat, alueet ja pysäkit sovelluksessa

Voit valita omia linjoja ja pysäkkejä HSL-sovelluksessa. Samat valinnat voit tehdä myös HSL.fi:n omilla sivuilla.

Omat pysäkit ja linjat näet sovelluksen Reittioppaan etusivulla. Sovelluksen Reittiopas -välilehdellä voit myös muokata omia valintojasi. Sieltä pääset tarkastelemaan omia linjojasi ja näet seuraavat lähdöt omilta pysäkeiltäsi.

Sovelluksen Koti-välilehdellä omia valintojasi koskevat liikennetiedotteet nousevat uutisnäkymässä ylöspäin.

Voit muokata omia linjojasi ja pysäkkejäsi HSL.fi -sivuilla tästä.