Työmatkaetukortti kelpaa nyt myös HSL-sovelluksessa

Edenred Finland tuo ensimmäisenä mahdollisuuden maksaa HSL-sovelluksessa myös työmatkaetukortilla. Maksutapa löytyy nyt HSL-sovelluksen uusimmasta versiosta.

Mobiilimaksaminen on lisääntynyt räjähdysmäisesti digitalisaation ja älypuhelimien määrän kasvun myötä. Keskiviikosta 17.4. lähtien HSL-sovellukseen voi lisätä Edenred Finlandin Ticket Transport® -työmatkaetukortin.

Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) sovelluksella puhelin toimii matkalippuna. Kun Edenredin työmatkaetukortti on lisätty sovellukseen, voi Ticket Transport® -kortin saldoa käyttää suoraan omalla puhelimellaan. Aikaisemmin sovellukseen on voinut lisätä ainoastaan henkilökohtaisen pankki- tai luottokortin.

– Olemme iloisia, että voimme vastata työmatka-asiakkaiden toiveisiin. Sovelluksella lippunsa maksavat ovat asiakkaistamme kaikkein tyytyväisimpiä, kertoo HSL:n myyntipäällikkö Matias Sarkkinen.

HSL:n sovelluksen käyttö helpottaa päivittäistä joukkoliikenteen käyttöä ja nopeuttaa maksamista. Sovelluksella voidaan ostaa kertalippujen lisäksi 1-7 vuorokauden lippuja sekä 30 vuorokauden lippuja.

– HSL:n sovelluksen avulla voimme tarjota kaikille pääkaupunkiseudulla asuville työmatkaetuasiakkaillemme nykyaikaisen ja helppokäyttöisen maksutavan. On mahtavaa tarjota Google Payn ja Apple Payn lisäksi uusi maksukanava myös meidän työmatkaetuasiakkaillemme. HSL-sovellus vahvistaa Edenredin asemaa Suomen johtavana työsuhde-eturatkaisujen tarjoajana, toteaa Edenred Finlandin toimitusjohtaja Peter Hiltunen.

HSL:n yhteistyö Edenredin kanssa on askel kohti kestävämpää työmatkaliikennettä. Ympäristöystävällinen työmatkaetukortti on kasvava henkilöstöetu, joka mahdollistaa yritykselle oman hiilijalanjäljen pienentämisen. Sillä voidaan kannustaa ja tukea taloudellisesti työntekijöitä joukkoliikenteen käyttöön yksityisautoilun sijaan.

HSL-sovellus on helppo ottaa käyttöön ja sen voi asentaa puhelimiin, joissa on joko iOS 9.0 tai Android 5.0 tai näitä uudempi käyttöjärjestelmä.

Lisätietoja HSL-sovelluksesta löytyy osoitteesta: https://www.hsl.fi/sovellus

Lisätietoja Työmatkaedusta löytyy osoitteesta: www.edenred.fi/HSL-sovellus