Suosittelemme vuorokausilippua osittaista etätyötä tekevälle

Vuorokausilippu on varteenotettava vaihtoehto esimerkiksi silloin, jos työmatkustamisen tarpeesi on vähentynyt etätöiden takia tai jos kuljet aktiivisesti viikonloppuisin.

Vuorokausilippu on erinomainen vaihtoehto muun muassa silloin, jos käyt etätöittesi takia toimistolla pari, kolme kertaa viikossa, etkä halua juuri nyt pitää kausilippua voimassa.

Vuorokausilippu tulee kertalippua edullisemmaksi jo silloin, kun sinulle kertyy matkoja enemmän kuin kaksi kertaa päivässä. Aikuisten 1 vuorokauden AB-lippu maksaa kahdeksan euroa, kun AB-kertalipun hinta HSL-sovelluksella ostettuna on 2,80 euroa.

Viikonlopun menoja varten voit hankkia kahden vuorokauden lipun, jolla voit kulkea 48 tuntia niin paljon kuin vaan mennä jaksat. Aikuisten 2 vuorokauden AB-lippu maksaa 12 euroa, joten senkin hinta alittaa AB-kertalipun hinnan jo viiden matkan tekemisellä.

Voit ostaa 1–7 vuorokauden lippuja kaikille vyöhykkeille ABCD älypuhelimeen ladattavalla, maksuttomalla HSL-sovelluksella. Voit itse määrittää lippua ostaessasi sen voimassaolon alkamispäivän ja kellonajan.

Voit hankkia vuorokausilipun myös ennakkoon myynti- tai palvelupisteistä tai HSL:n isokokoisista lippuautomaateista. Lippuja on saatavilla kaikille vyöhykkeille ABCD. Lippu ladataan kertakortille.

Lipun voimassaolo alkaa, kun näytät sen kortinlukijalle ensimmäisen matkan alkaessa. Lippu on käytettävä käyttää kahden vuoden kuluessa siitä, kun olet ostanut sen.