Työnantaja, myönnä työmatkaetua henkilöstöllesi verkossa!

Työnantaja, voit nyt hankkia henkilöstöllesi työmatkaetua entistä helpommin, sillä olemme ottaneet käyttöön HSL-työmatkapalvelun. Se on verkkopalvelu, jossa voit myöntää henkilöstöllesi työmatkaeduksi jatkuvan kausilipun HSL-sovellukseen.

Kaikki työmatkaetuihin liittyvä asiointi, oli kyseessä sitten etujen myöntäminen tai niiden ylläpitäminen, hoituu palvelun avulla sähköisesti.

Liittyminen palvelun käyttäjäksi ei maksa työnantajalle mitään. Työmatkaedun hankintakulut ovat yritykselle vähennyskelpoisia, eikä siitä seuraa palkan sivukuluja. Työntekijälle etu on verovapaa jopa 3 400 euroon asti.

Laskutamme verkkopalveluun liittyneeltä työnantajalta 30 päivän kausilipun hinnan kerran kuukaudessa käyttöön otettujen lippujen määrän mukaan. Laskutamme kaikki työntekijöiden käyttämät liput yhdellä laskulla.

Sähköinen etu on helppo myös työntekijälle. Hän saa ilmoituksen edusta sähköpostiinsa ja ottaa sen käyttöön HSL-sovelluksessa. Sen jälkeen työntekijällä on käytössään jatkuvasti voimassa oleva kausilippu, mikä tekee matkustamisesta sujuvaa.

Työmatkaliikkumisen tukeminen on vastuullisuusteko, josta hyötyvä sekä työnantajana, työntekijä että ympäristö. Joukkoliikenne tekee työpaikalle siirtymisestä helppoa ja on joustava tapa liikkua. Vaikka työmatkaetu on tarkoitettu pääasiassa kodin ja työpaikan välisiin matkoihin, sitä voi käyttää myös vapaa-ajalla. Työmatkaetu on hyvä vaihtoehto pysäköinti- ja autoedulle.

Jatkamme sähköisen työmatkapalvelun kehittämistä ja otamme uusia ominaisuuksia käyttöön vaiheittain.

Työmatkaedun verkkosivut