Sarjalippu tulee myyntiin HSL-sovellukseen seuraavan viikon aikana

Sarjalippu tulee tästä päivästä alkaen koekäyttöön HSL-sovellukseen. Sarjalippu ilmestyy sovellukseen versiopäivityksen yhteydessä. Uusi versio tulee jakoon sovelluskauppaan vaiheittain tästä päivästä alkaen, ja on noin viikon kuluessa kaikkien saatavilla. Jotta voi ostaa sarjalippuja, puhelimeen pitää siis päivittää HSL-sovelluksen uusin versio, jonka saa sovelluskaupasta.

Sarjalippuna voi ostaa kerralla 10 tai 20 kertalippua, jotka saa yksittäisiä kertalippuja edullisemmin. Sarjalipun ostaja saa yhdeksän yksittäisen kertalipun hinnalla 10 kertalippua ja 17 lipun hinnalla puolestaan 20 kertalippua.

Esimerkiksi 10 kerran sarjalipussa yhden AB-lipun hinnaksi tulee 2,79 euroa, kun yksittäin ostettu kertalippu maksaa 3,10 euroa. 20 kerran sarjalipussa yhden AB-lipun hinta on 2,64 euroa. 

Koekäytön aikana sarjalippuja voi ostaa vain puhelimen HSL-sovelluksella. Sarjalippu on henkilökohtainen, eli sen voi ostaa vain omia matkoja varten. Sarjalippuja voivat ostaa vain aikuiset. Kymmenen kerran sarjalippu on voimassa 30 vuorokautta ostohetkestä ja kahdenkymmenen lipun sarjalippu 60 vuorokautta.   

Sarjalippu on vastaus muuttuneisiin liikkumistarpeisiin ja hyvä vaihtoehto esimerkiksi osan viikosta etätyötä tekeville sekä vapaa-ajan matkoille. Sarjalippu tuo säästöä säännöllisen epäsäännöllisille matkoille, joilla on tähän asti ollut käytössä kertalippu. 

Sarjalipun koekäyttö kestää enintään puoli vuotta. Seuraamme sarjalipun käyttöä ja saatamme muuttaa lipun ehtoja kokeilun aikana. Päätämme syksyllä kokeilun tulosten perusteella sarjalipun jatkosta. 

Tutustu sarjalippuun ja sen käyttöön tarkemmin sarjalippu-sivullamme.

Näin päivität HSL-sovelluksen version 

Useimmilla käyttäjillä on valittuna sovelluksilleen automaattiset päivitykset, jolloin ei tarvitse erikseen tehdä mitään. Jos sovellus kuitenkin pitää päivittää, sen voi tehdä Google Play, App Store tai App Gallery -sovelluskaupoista oheisista linkeistä: 

Google Play https://play.google.com/store/apps/ 

Apple App Store https://apps.apple.com/fi/app/ 

Huawei AppGallery https://appgallery.huawei.com/app/