Vuoden odotetuin comeback

Vau, teitä oli yli 162 000. Kiitos sinulle, joka teit comebackin joukkoliikenteeseen. Kampanja on päättynyt 15.9.2021, mutta voit edelleen ostaa kausilippuja. Se on edullisin tapa matkustaa.

Jos etsit kampanjan ehtoja, löydät ne täältä.

Liput ostat kätevästi puhelimellasi HSL-sovelluksesta.

Lataa HSL-sovellus

Neljä tapaa hankkia kausilippu

 Kausilipulla matkustat jopa alle kahdella eurolla päivässä.

Jatkuva säästötilaus alk. 1,74 € /päivä

Säästötilauksella matkustat edullisimmin. Lippu veloitetaan 30 päivän välein ja se on voimassa toistaiseksi. Sitoudut vuodeksi (12 veloitusta). Jatkuva säästötilaus on tarjolla vain asiakasryhmälle ”aikuinen”. Lisätiedot

Jatkuva tilaus alk. 2,09 €/ päivä / päivä

Kätevä automaattisesti uusiutuva kausilippu. Lippu veloitetaan maksukortiltasi 30 vrk:n välein. Voit lopettaa tilauksen milloin vain ilman irtisanomismaksua. Lisätiedot

Kausilippu kertaostona alk. 2,09 €/ päivä

HSL-sovelluksesta ostat kausilipun näppärästi 14-360 päiväksi kerrallaan. Tilaus päättyy, kun 30 päivää on kulunut. Halutessasi sovellus muistuttaa sinua ennen lipun voimassaoloajan päättymistä. 

Kausilippu työsuhde-etuna

30 vrk kampanjaedun saa myös työnantajan maksamaan kausilippuun, jota työntekijä käyttää puhelimessaan. Lisätiedot

Lataa HSL-sovellus

HSL-sovelluksen voit ladata maksutta App Store -, Google Play - ja AppGallery -sovelluskaupoista. Suosittelemme, että käytät HSL-sovellusta älypuhelimella, jossa on vähintään Android 8.0 tai iOS 11.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

 

Lataa App Storesta    Lataa Google Playstä

Lataa AppGallerystä