Årets mest efterlängtade comeback

Över 162 000 personer köpte en periodbiljett till kampanjpris. Tack för alla som gjorde comeback till kollektivtrafiken. Kampanjen slutade den 15 september 2021, men du kan fortfarande köpa periodbiljetter. Periodbiljetten är det förmånligaste sättet att resa.

Kampanjvillkoren hittar du här.

Det är lätt att köpa biljetter i HSL-appen.
 

Fyra sätt att köpa periodbiljett

Du kan resa och betala t.o.m. under två euro per dag med en periodbiljett.

Fortlöpande sparbeställning från 1,74 € / dag

Sparbeställningen är det förmånligaste sättet att resa. Biljetten debiteras var 30:e dygn och den gäller tills vidare. Du förbinder dig till ett år (12 debiteringar). Den fortlöpande sparbeställningen kan köpas endast av kundgruppen ”vuxen”. Mer information

Fortlöpande beställning från 2,09 € / dag

Den fortlöpande beställningen är en behändig periodbiljett som förnyas automatiskt. Biljetten debiteras ditt betalkort var 30:e dag. Du kan avsluta beställningen när som helst utan en separat avbeställningsavgift. Mer information

Periodbiljetten som engångsköp 1,04 € / dag

Det är lätt att köpa periodbiljetten för 14–360 dygn i HSL-appen. Appen kan även påminna dig om när biljettens giltighetstid håller på att gå ut.

Periodbiljetten som arbetsförmån

Kampanjen gäller även mobila 30-dagarsbiljetter som arbetsgivaren köper åt sina anställda.

Mer information

Ladda ner appen

Du kan gratis ladda ner HSL-appen från App Store, Google Play och AppGallery. Vi rekommenderar vi att du använder HSL-appen med en smarttelefon som har minst Android 8.0 eller iOS 11.0 eller senare.

 

Ladda från App Store    Ladda från Google Play

Ladda från AppGallery