Parannamme palvelua vuonna 2024

Vuonna 2024 investoimme ennennäkemättömän paljon joukkoliikenteen parantamiseen. Parannamme palvelua useilla linjoilla ja useissa liikennemuodoissa. Ensimmäiset parannukset liikenteeseen tulevat voimaan 8.1.2024.

Tiheämpää liikennettä

Tuomme useille bussilinjoillemme tiheämpää liikennettä tammikuussa 2024. Myöhemmin vuoden aikana parannamme myös junien ja raitiovaunujen ja useiden muiden bussilinjojen aikatauluja. Palvelun parannukset keskittyvät iltoihin ja viikonloppuihin, ja tarkoituksena on helpottaa vapaa-ajan matkustamista.

Tämä muuttuu 8.1.2024

Aikataulun tihennyksiä tulee ensi vaiheessa 14 bussilinjalle. Lisäksi 8.1.2024 liikenteeseen tulee joillekin muille linjoille myös reittimuutoksia, joista kerromme erikseen.

Katso 8.1.2024 tehtävät aikataulujen tihennykset alta!

Lisää muutoksia myöhemmin vuonna 2024

Seuraavat suuremmat parannukset liikenteeseen ovat luvassa huhtikuussa, kun luvassa on muutoksia juna-, raitiovaunu ja bussiliikenteeseen. Vuonna 2024 tarjoamme myös kattavat korvaavat yhteydet, kun Helsingin seudulla on käynnissä useita työmaita. Ne vaikuttavat etenkin metro- ja junaliikenteeseen. Kerromme muutoksista tarkemmin myöhemmin.

Kysymyksiä ja vastauksia