HSL:n lähijunaliikenne Karjaalle päättyy 21.6.

Karjaan aseman HSL-lähijunaliikenne päättyy 21.6. alkaen. Karjaan asemalta on lähtenyt arkiaamuisin klo 5.44 yksi Y-juna Helsinkiin ja iltaisin sinne on ajettu Helsingistä yksi L-juna, joka on ollut perillä klo 0.20. Vuorot ajetaan jatkossa vain Siuntion ja Helsingin välillä ja samalla jatketaan arkiaamuisin Siuntioon myös yksi lisävuoro Helsingistä. Yhteyksiä Raaseporiin korvaa jatkossa bussi 192T/V.

Karjaan aseman HSL-lähijunaliikenne päättyy 21.6. Karjaan asemalta on lähtenyt arkiaamuisin yksi Y-juna Helsinkiin ja iltaisin sinne on ajettu Helsingistä yksi L-juna. Vuorot ajetaan jatkossa vain Siuntion ja Helsingin välillä ja samalla jatketaan arkiaamuisin Siuntioon myös yksi lisävuoro Helsingistä.

L-juna Helsingistä klo 23.03 on aiemmin ajettu Karjaan asemalle asti, jossa se on ollut perillä klo 0.20. Jatkossa sama vuoro ajetaan samalla aikataululla vain Siuntioon asti. Viimeinen Karjaalle ajettava L-juna on perillä Karjaalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 21.6. klo 0.20. Karjaalta Helsinkiin arkiaamuisin klo 5.44 lähtenyt Y-juna ajetaan jatkossa vain Siuntiosta alkaen klo 6.09.

Samalla parannetaan Siuntion yhteyksiä jatkamalla ma-pe klo 5.03 Helsingistä lähtevä L-juna Siuntioon asti Kirkkonummen sijaan.

Poistuvat junavuorot ovat olleet Raaseporin kaupungin HSL:ltä hankkimaa liikennettä. Korvaavia yhteyksiä Helsingistä Karjaalle ja muualle Raaseporiin tarjoaa jatkossa bussilinja 192T/V. Kyseiset bussivuorot eivät aja Siuntion aseman kautta. Lue lisää bussivuoroista (raasepori.fi).