Liikennejohtajaksi Johanna Wallin ja viestintäjohtajaksi Päivi Alakuijala

HSL:n hallitus päätti kokouksessaan 1.3. kahdesta johtajavalinnasta. Liikenne -tulosalueen johtajaksi nimitettiin liikennetekniikan diplomi-insinööri Johanna Wallin ja Viestintä -tulosalueen johtajaksi maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Päivi Alakuijala. Tulosalueiden johtajat raportoivat toimitusjohtaja Mika Nykäselle. Uudet johtajat aloittavat tehtävissään 1.4.

Avoinna olleet johtajatehtävät kiinnostivat ilahduttavasti ja moni korkeatasoinen hakija oli motivoitunut rakentamaan yhä parempaa joukkoliikenteen palvelua asiakkaillemme. Toivotan Johannan ja Päivin tervetulleiksi näihin tehtäviin ja osaksi HSL:n joukkuetta, sanoo HSL:n toimitusjohtaja Mika Nykänen.

Johanna Wallin, 37, toimii tällä hetkellä HSL:n joukkoliikennesuunnitteluosaston johtajan viransijaisena. Hän on työskennellyt HSL:ssä 8 vuotta, viimeksi raideliikenteen suunnittelun ryhmäpäällikkönä. Tätä ennen hän työskenteli WSP:ssä projektipäällikkönä.

 Viestintäjohtajana aloittava Päivi Alakuijala, 54, toimii tällä hetkellä viestintäalan yrittäjänä. Hän on toiminut urallaan aiemmin muun muassa toimittajana, viestintäkonsulttina, Postin viestintäjohtajana sekä Caverionin viestintä- ja markkinointijohtajana.

HSL:ssä on 1.4. alkaen 6 tulosaluetta: Hallinto (johtaja Ilmari Mäkinen), Strategia (johtaja Sini Puntanen), Liikenne (johtaja Johanna Wallin), Markkinat (johtaja Mari Flink), Teknologia (johtaja Hannu Heikkinen) ja Viestintä (johtaja Päivi Alakuijala).