Odotettu palvelu on täällä: HSL-työmatkaedun voi tarjota nyt myös saldona sovellukseen

HSL-työmatkaetu on kätevin tapa tarjota henkilöstölle työsuhdematkalippu. Nyt tuomme valikoimaan uuden ja toivotun vaihtoehdon: HSL-sovelluksessa käytettävän joustavan saldon.

Joustavan saldon avulla työnantaja voi myöntää työntekijälleen valitsemansa määrän saldoa, jolla työntekijä voi ostaa tarvitsemiaan lippuja HSL-sovelluksesta. Tämä odotettu ominaisuus sopii erityisen hyvin esimerkiksi muutamia kertoja viikossa toimistolla työtä tekevälle tai ulkopaikkakunnalta saapuvalle, HSL-alueella satunnaisesti vierailevalle työntekijälle.

Saldon avulla työntekijä voi ostaa hänelle parhaiten sopivan lipun. Kertalippu sopii satunnaiselle matkailijalle. Kausilippu puolestaan on helpoin ja paras vaihtoehto työntekijälle, joka käyttää joukkoliikennettä säännölllisesti. Se tulee yleensä kertalippuja edullisemmaksi, jos työntekijä tekee enemmän kuin kolme edestakaista matkaa viikossa.

Tarjoamalla mahdollisuuden joustavaan saldoon vastaamme sekä nykyisten että potentiaalisten yritysasiakkaidemme kysyntään ja tarpeisiin. Tarjoamalla HSL-työmatkaedun työntekijöilleen työnantaja tekee samalla vastuullisuusteon, sillä joukkoliikenne on energiatehokas tapa kodin ja työpaikan väliseen liikkumiseen pääkaupunkiseudulla.

Siinä missä esimerkiksi liikunta- ja kulttuurietu ovat tunnettuja ja laajasti käytettyjä henkilöstöetuja, useilla työnantajilla on työmatkaliikkumisen saralla vielä paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. HSL-työmatkaedun joustava saldo tarjoaa matalan kynnyksen vaihtoehdon helppoon ja vastuulliseen työmatkaliikkumiseen.

Joustava saldo on nyt saatavilla.

>> Lue lisää

HSL-työmatkaedun joustava saldo on nyt täällä