Yrityksille suunnatun verkkopalvelumme suosio kasvaa - nimi päivittyi HSL Yritysportaaliksi ja palvelutarjonta laajeni

HSL Yritysportaalista löydät jatkossa kaiken, mitä tarvitset työhön liittyvään liikkumiseen. Kyseessä on työnantajien verkkopalvelu, jossa myönnät ja hallinnoit henkilöstön työmatkaetuja, asiointimatkoja ja muita liikkumisratkaisuja nopeasti ja vaivattomasti.

HSL Yritysportaali avoinna kannettavan tietokoneen näytöllä. Kuvassa myös HSL-sovellus.

Olemme jo muutaman vuoden ajan tarjonneet mahdollisuuden työmatkaedun ostamiseen verkosta. Palvelu tunnettiin aiemmin nimellä Työmatkapalvelu.

Kasvaneen kysynnän myötä päätimme lisätä palveluun muutkin työhön liittyvään liikkumiseen tarkoitetut ratkaisumme. Samalla muutimme palvelun nimeksi HSL Yritysportaali, joka kuvaa kokonaisvaltaista palvelua paremmin.

Yritysportaalista ostat henkilöstöllesi HSL-työmatkaedun, HSL Työasiointimatkat, kaupunkipyörien käyttöoikeudet, lippukoodit, kertakortit ja yhteiskäyttöiset HSL-kortit. Helppokäyttöinen verkkopalvelu on käytettävissäsi 24/7, ja sen käyttäjäksi liittyminen on maksutonta.

Kaksi eniten käytettyä työhön liittyvän liikkumisen palveluamme ovat HSL-työmatkaetu ja HSL Työasiointimatkat. Molempien ostaminen ja hallinnointi tapahtuu Yritysportaalissa.

HSL-työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan väliseen liikkumiseen. Työmatkaedun voit myöntää joko jatkuvana kausilippuna tai joustavana saldona, ja työntekijälle se on veroton luontoisetu. Etu kulkee vaivattomasti ja luotettavasti työntekijän mukana HSL-sovelluksessa.

Joissain työtehtävissä korostuu työpäivän aikainen liikkuminen. HSL Työasiointimatkat on kätevä ratkaisu tähän tarpeeseen. Ei enää parkkipaikkojen etsimistä tai kululaskujen tekemistä! Tarjoat asiointimatkat työntekijällesi joustavana saldona, jota hän voi käyttää tarpeen mukaan. Emme laskuta käyttämättömästä saldosta.

Lisäksi käytössäsi ovat maksuttomat palvelumme - Omat näytöt ja nettisivuille lisättävä Reittiopas-elementti, jolla teet toimipisteesi saavuttamisesta joukkoliikenteellä mahdollisimman kätevää.

Tutustu Yritysportaaliin >>