Toteutamme kyselyn Helsingin seudun asukkaiden liikkumistottumuksista – tervetuloa vastaamaan!

Toteutamme tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko HSL-alueen asukkaille suunnatun liikkumiskyselyn. Kysely on auki 15.4.-29.4. Voit vastata siihen suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaamalla autat meitä ymmärtämään Helsingin seudun asukkaiden liikkumistottumuksia ja tunnistamaan ilmiöitä sekä asukkaiden ajattelua koskien liikkumista ja eri kulkutapojen käyttöä.

Toivomme vastauksia erilaisilta liikkujilta - niin autoilijoilta, joukkoliikenteen käyttäjiltä, kävelijöiltä kuin pyöräilijöiltä. Lämpimästi tervetuloa vastaamaan, liikuit sitten miten tai millä tahansa!

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä

Tutkimme HSL:ssä paljon ihmisten liikkumista. Aiemmin liikkumiskyselyitä on toteutettu vain alueellisesti tai projektikohtaisesti. Nyt tavoitteenamme on saada laajempi ymmärrys koko HSL-alueen asukkaiden liikkumisesta, tapahtui se sitten joukkoliikenteellä tai muulla kulkumuodolla.

Kyselyn tuloksia tullaan käyttämään asukaslähtöisen suunnittelun tukena ja tausta-aineistona. Viestimme kyselyn tuloksista niiden valmistuttua kevään aikana.

Toteutamme HSL:ssä myös liikkumistutkimuksen noin 4-5 vuoden välein, joka on liikkumiskyselyä laajempi kokonaisuus. Se toteutetaan matkapäiväkirjojen avulla.

Liikkumiskysely kuvat uutinen_1340x540_blue.png