HJK:n ottelulipun ostajalle joukkoliikennelippu veloituksetta

HJK tarjoaa HSL:n AB-lipun jokaiselle ottelulipun ennakkoon ostaneelle katsojalle. Kyse on uudesta kumppanuudestamme HJK:n kanssa.

Olemme solmineet HJK:n kanssa vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen, jonka ytimessä ovat ympäristövastuu ja asiakaskokemuksen parantaminen. 

– HSL:n joukkoliikenne ja HJK:n ottelutapahtumat ovat loistava yhdistelmä. Joukkoliikenne on vaivaton ja vastuullinen tapa saapua peliin, ja kun vapautuu parkkipaikan etsimisen vaivalta, voi keskittyä täysillä nauttimaan itse ottelutapahtumasta. Tavoitteenamme on rakentaa kumppanuuksia, jotka tuovat lisäarvoa pääkaupunkiseudulla liikkuville, ja kumppanuus HJK:n kanssa on malliesimerkki työstä tämän tavoitteen eteen", iloitsee Yritysmyynti & Kumppanuudet -yksikön päällikkö Tapio Salomaa.

Kaudella 2023 HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä ottelulipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua seuran kotistadionille Bolt Arenalle veloituksetta. HJK:n tavoitteena on pienentää kynnystä lähteä ottelutapahtumaan. Lisäksi HJK haluaa kannustaa ihmisiä saapumaan peliin julkista liikennettä hyödyntäen. Nämä kaksi tärkeää teemaa yhdistyvät kumppanuuden myötä.

– HJK on arvovalintojen esikuva ja suomalaisen palloilun lippulaiva. HSL on meille erinomainen kumppani ja toivotamme heidät sydämellisesti tervetulleeksi Klubiperheeseen. Tiedämme Töölön parkkeeraushaasteet, jolloin haluamme yhteistyön myötä kannustaa ihmisiä ympäristövastuullisiin valintoihin ja tulemaan sankoin joukoin Bolt Arenalle seuraamaan huippufutista valitsemalla HSL:n julkiset liikenneyhteydet saavuttaessa Klubin ottelutapahtumiin. Näin myös asiakaskokemus varmasti paranee, kun liikenne sujuu, hymyilee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Samanlainen konsepti on ollut käytössä esimerkiksi Antti Tuiskun Bailantai -konserteissa Olympiastadionilla viime syksynä.

Kumppanuutemme HJK:n kanssa kattaa lippuyhteistyön lisäksi muitakin kokonaisuuksia. Tiedotamme niistä lisää kevään ja kesän aikana.

Tarkemmat tiedot ottelulippujen lunastamisesta löydät HJK:n verkkosivuilta. Mennään peleihin vastuullisesti yhdessä!

Yhteistyössä HJK ja HSL