Köp biljett till HJK:s match och få gratis kollektivtrafikbiljett

HJK bjuder alla som har köpt biljett till HJK:s hemmamatch i förväg på en AB-biljett till HRT:s kollektivtrafik. Erbjudandet är en del av vårt nya partnerskap med HJK.

HSL och HJK har ingått ett ettårigt samarbetsavtal som fokuserar på miljövänligheten och förbättringen av kundupplevelsen. 

– HRT:s kollektivtrafik och HJK:s hemmamatcher är en utmärkt kombination. Med kollektivtrafiken kan man enkelt och på ett ansvarsfullt sätt åka till HJK:s hemmamatcher. Genom att välja kollektivtrafiken slipper man också krånglet med att hitta en ledig parkering. Vi har som syfte att bilda partnerskap som skapar tilläggsvärde för alla som reser i huvudstadsregionen. Vårt partnerskap med HJK är ett bra exempel på det arbete som vi gör för att främja detta mål", säger Tapio Salomaa, direktör för enheten Företagstjänst & partnerskap.

Under säsongen 2023 bjuder HJK alla säsongskortsinnehavare och dem som har köpt biljett till HJK:s hemmamatch i förväg på en AB-biljett till HRT:s kollektivtrafik. Man kan använda biljetten för att resa kostnadsfritt till HJK:s hemmamatcher som spelas på Bolt Arena. HJK:s mål är att sänka tröskeln för folk att komma till hemmamatcherna och att uppmuntra alla att åka kollektivt till stadion. Vårt samarbete kopplar samman de här två viktiga temana.

– HJK är en värdeledare och stormakt i finsk fotboll. Vi ser HRT som en utmärk partner och vill önska dem varmt välkomna som en del av klubben. Vi är medvetna om bristen på parkeringsplatser i Tölö. Genom samarbetet vill vi uppmuntra alla att göra miljövänliga val och använda kollektivtrafiken för att åka till Bolt Arena för att se på HJK:s matcher. En smidig trafik förbättrar också kundupplevelsen, säger försäljningsdirektör Esko Villman på HJK.

Ett likadant arrangemang genomfördes i höstas i samband med Antti Tuiskus Bailantai-konserter på Olympiastadion.

Utöver biljettsamarbetet omfattar vårt partnerskap med HJK också andra enheter. Vi kommer att berätta mer om detta samarbete under våren och sommaren.

Mer information om hur man löser ut sin biljett hittar du på HJK:s webbplats (på finska). Kollektivtrafiken är ett ansvarsfullt sätt att resa till matcherna!

Yhteistyössä HJK ja HSL