Unohda kuittirumba! Yritysten työkeikat ja -asioinnit hoituvat nyt kätevästi HSL-työasiointilipulla

HSL-työasiointimatkat on uusi tuotteemme, jonka avulla tarjoat työntekijöillesi mahdollisuuden ostaa HSL-lippuja työhön liittyvien matkojen hoitoon – suoraan yrityksen laskuun. Ei enää työläitä kululaskuja.

HSL-työasiointimatkat. Ruksi kuittien päällä ja HSL-sovellus auki puhelimessa.

Moneen työtehtävään sisältyy työpäivän aikaista matkustamista. HSL-työasiointimatkojen avulla työpäivän aikainen matkustaminen hoituu helposti ilman kuittien pyörittämisen ja kululaskujen tekemisen vaivaa.

Työasiointimatkat on tarkoitettu yksinomaan liikkumiseen, joka tapahtuu työpäivän aikana.

Työasiointimatkojen käyttäminen on yksinkertaista. Myönnät työntekijälle valitsemasi määrän saldoa työasiointimatkoihin, ja työntekijä ostaa sillä tarvitsemansa lipun. Työasiointimatkoja voi olla säännöllisesti esimerkiksi päivittäin taikka harvemmin – työntekijä voi ostaa lipun juuri tarpeen mukaan. Laskutamme liput toteutuneen käytön mukaan kerran kuussa. 

Työntekijän saama hyöty on selkeä. Etenkin tiiviisti rakennetulla kaupunkialueella joukkoliikenteellä liikkuminen on usein stressittömin ja nopein tapa liikkua paikasta toiseen, kun liikennevälineet kulkevat tihein vuorovälein. Lisäksi joukkoliikennettä työasiointiin käyttävä työntekijä vapautuu parkkipaikan etsimisen ja pysäköintikulujen maksamisen vaivasta.

Miten saamme HSL-työasiointimatkat käyttöön työpaikallamme?

Työasiointimatkojen käytön aloittaminen hoituu nopeasti HSL Yritysportaalissa. Tarvitset vain työntekijöidesi sähköpostit. Seuraavaksi valitse vapaasti summa, jonka haluat tarjota työntekijöidesi käytettäväksi. He saavat saldon heti käyttöönsä HSL-sovelluksessa. Laskutamme koko henkilöstön liput kuukausittain samalla laskulla.

Työntekijöiden tekemien matkojen seuranta ja raportointi onnistuu helposti HSL Yritysportaalissa.

Tee työpaikkasi kuittirumbasta historiaa – siirry HSL-työasiointimatkojen käyttäjäksi!

Tutustu ja tilaa >>