Slut på kvittokaos – HRT-tjänsteresor gör det enkelt att resa i tjänsten

HRT-tjänsteresor är en ny produkt som arbetsgivaren kan använda för att erbjuda sina anställda möjligheten att köpa HRT:s biljetter för resor under arbetsdagen. Biljetterna faktureras direkt av företaget. Säg farväl till jobbiga kostnadsfakturor!

HSL-työasiointimatkat. Ruksi kuittien päällä ja HSL-sovellus auki puhelimessa.

Det är vanligt att anställda måste resa under arbetsdagen för att utföra arbetsuppgifter. HRT-tjänsteresor gör det enklare för dina anställda att resa under arbetsdagen och de behöver inte längre spara varje enskilt fysiskt kvitto och behandla kostnadsfakturor.

HRT-tjänsteresor är en produkt som är speciellt avsedd för resor under arbetsdagen.

Att använda produkten är enkelt: först ska du välja det belopp du vill erbjuda den anställda. Sedan kan den anställda använda det för att köpa den lämpligaste biljetten via HSL-appen. Det kan vara att dina anställda behöver resa varje dag eller mer sällan – med HRT-tjänsteresor kan de alltid köpa den biljett de behöver. Vi fakturerar alla biljetter som dina anställda köpt med en och samma faktura en gång i månaden enligt den verkliga användningen. 

Nyttan för de anställda är lätt att se: kollektivtrafiken är ofta det enklaste och snabbaste sättet att resa, särskilt i stadsområden med täta kollektivtrafikförbindelser. Genom att välja kollektivtrafiken slipper man också krånglet med att hitta en ledig parkering och att betala parkeringsavgifter.

Börja använda HRT-tjänsteresor

Du kan enkelt ta i bruk HRT-tjänsteresor via HRT-företagsportalen. Allt du behöver är e-postadresser till dina anställda. Sedan kan du fritt välja det belopp du vill erbjuda dina anställda. Dina anställda får genast tillgång till beloppet via HSL-appen. Alla biljetter faktureras med en och samma faktura en gång i månaden.

I HRT-företagsportalen kan du se alla biljettköp som dina anställda gör i realtid. Via tjänsten får du även nyttiga rapporter över alla biljettköp.

Gör slut på företagets kvittokaos och börja använda HRT-tjänsteresor!

Läs mer om produkten och beställ >>