Blogi 3 : Kommentoi ehdotusta Laajasalon uusista bussilinjoista

Olemme tehneet ehdotuksen Laajasalon uusista bussireiteistä noin vuodesta  2027 eteenpäin, jolloin Kruunusiltojen ratikkaliikenteen arvioidaan alkaneen.

Kruunusiltojen ratikkaliikenne alkaa näillä näkymin vuoden 2027 alussa ja sen vuoksi uudistamme Laajasalon bussilinjoja. Olemme kuunnelleet Laajasalon asukkaiden ja siellä muuten liikkuvien toiveita ja näkemyksiä, kun olemme suunnitelleet bussien reittiehdotuksia. 

Tutustu reittiehdotuksiimme ja kommentoi niitä vastaamalla blogipostauksen lopusta löytyvään kyselyyn! Kommentointiaikaa on 8.5. asti.

Palautetta on mahdollista jättää myös palautejärjestelmämme tai asiakaspalvelumme kautta. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on
09 4766 4000. 

Kruunusiltojen ratikkaliikenne alkanee vuonna 2027
Kruunusiltojen ratikkaliikenne alkaa arviolta vuonna 2027. Kruunusiltojen ratikoiden reiteistä ja vuoroväleistä päätettiin hallituksemme kokouksessa joulukuussa 2021. Laajasalon bussiliikenteen suunnittelun lähtötietoina ja reunaehtoina toimivat Kruunusiltojen ratikoiden reitit ja vuorovälit, eikä niihin tehdä tässä suunnitelmassa muutoksia. Ratikkalinjojen vuorovälit vaikuttavat bussiliikenteen vuoroväleihin, sillä bussien aikataulut sovitetaan ratikoiden liikenteeseen.  

Laajasalon bussilinjasto 2027

Alla on ehdotuksemme Laajasalon uusista bussireiteistä. Karttakuvan alta voit tutustua ehdotettuihin muutoksiin linjakohtaisesti.

Kommentoi reittiehdotuksia vastaamalla blogipostauksen lopusta löytyvään kyselyyn! Kommentointiaikaa on 6.5. asti.

Ehdotus Laajasalon bussilinjojen reiteiksi vuonna 2027
Ehdotus Laajasalon bussilinjojen reiteistä noin vuodelle 2027, kun Kruunusiltojen raitioteiden liikenne Laajasaloon on alkanut. Pikaratikkalinja 12 tarjoaa yhteyksiä Laajasalosta keskustaan.

Ehdotetut muutokset linjoittain

Mitä mieltä olet reittiehdotuksista?

Kerro mielipiteesi vastaamalla lyhyeen kyselyyn perjantaihin 6.5. mennessä.