Blogi 4: Kiitoksia ja moitteita reittiehdotuksista – vielä ehdit osallistua!

Julkaistu 4.5.2022 

Ehdotuksemme Laajasalon uusiksi bussilinjoiksi on ollut kommentoitavana hieman yli viikon ajan. Olemme saaneet tähän mennessä yli 800 vastausta – paljon kiitoksia kaikille teille jo osallistuneille! Vastausaikaa kyselyyn on vielä 8.5. saakka, joten vielä ehdit osallistua ja vaikuttaa. 

Saamiemme kommenttien joukossa on kiitoksia, kehitysehdotuksia, kritiikkiä ja kysymyksiä. Olemme lukeneet kaikki tähän mennessä saamamme vastaukset ja käymme tietenkin myös kaikki tulevat kommentit läpi.

Tähän mennessä kyselyyn on vastattu aktiivisimmin Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän alueilta. Kyselyyn vastanneista noin kolmannes pitää ehdotettua linjastoa hyvänä ja noin joka viides vastaaja huonona. Sekä hyvää että huonoa reittiehdotuksissa näkee hieman alle puolet vastaajista.

Linjastoehdotuksen kommentoinnin sulkeuduttua käymme loputkin saamamme vastaukset läpi. Käsittelemme seuraavien viikkojen aikana täällä blogissa julkaistavissa postauksissa tarkemmin linjastoehdotuksesta saamiamme kysymyksiä ja kommentteja.   

Alla lyhyesti listattuna tähän mennessä eniten kommentteja keränneet teemat, joita tulemme käsittelemään tulevissa postauksissa: 

  • Linjojen vuorovälit 
  • Katu- ja kävely-yhteydet Yliskylän keskuksen alueella 
  • Bussipysäkkien sijainnit  
  • Yhteydet Kruunuvuorenrantaan Jollaksesta ja Hevossalmen suunnalta 
    Kuvernöörintien ja Isosaarentien joukkoliikennepalvelu 
  • Linjan 88 reittiehdotus 

Vielä ehdit kertoa mielipiteesi

Vastausaikaa kyselyyn on sunnuntaihin 8.5. asti, joten ehdit vielä kommentoida linjastoehdotusta.