Historisk rabattkampanj i HSL-appen fr.o.m. den 17 augusti: 30-dagarsbiljetter till halva priset

Den största rabattkampanjen i Helsingforsregionens trafiks historia börjar i augusti. Mellan 17.8–15.9.2021 säljer vi 30-dagarsbiljetter åt vuxna med 50 procents rabatt i HSL-appen.

Läs mer om kampanjen här

”Genom kampanjen vill vi påminna om att kollektivtrafiken fortsätter att betjäna alla resenärer som den hittills har gjort. Vi välkomnar tillbaka alla de som inte på länge har åkt kollektivt. Om man inte ännu har använt HSL-appen, lönar det sig att göra det nu”, säger Mari Flink, chef för avdelningen HRT:s kundrelationer och försäljning.

Under kampanjen kostar en 30-dagarsbiljett för t.ex. två zoner (AB, BC) 31,30 euro (ordinarie pris 62,70 euro). Studerande och personer som fyllt 70 år får rabatt på 50 procent i stället för den vanliga 45 procenten. Barn får redan i dag 50 % rabatt på en vuxenbiljett så kampanjen gäller inte barnbiljetter.

Om du redan har en fortlöpande beställning som är giltig i HSL-appen, får du rabatt automatiskt på den 30-dagarsbiljett som börjar gälla under kampanjen. Kampanjpriset för en 30-dagarsbiljett för AB-zonen som fortlöpande beställning är 26,10 euro (ordinarie pris 52,30 euro).

Kampanjen gäller även arbetsresebiljetter som köps via HRT-pendlingstjänst under kampanjen.

Rabatten beviljas för periodbiljetter som köps i HSL-appen. För att få rabatten måste du uppdatera till senaste versionen av appen

Länk till kampanjvillkoren 

Fyra sätt att köpa biljetten till kampanjpris

  • Fortlöpande sparbeställning: Du får en månads resor för halva priset, varefter sparbeställningen fortsätter till normalpris. Biljetten debiteras ditt betalkort var 30:e dag och den gäller tills vidare. Du förbinder dig till ett år (12 debiteringar). En fortlöpande sparbeställning kan köpas endast av kundgruppen ”vuxen”.
  • Fortlöpande beställning: Du får en månads resor för halva priset, varefter beställningen fortsätter till normalpris. Biljetten debiteras ditt betalkort var 30:e dag och du kan avsluta beställningen när som helst utan en separat avbeställningsavgift.
  • Periodbiljett som engångsköp: Köp 30-dagarsbiljetten till halva priset i HSL-appen under kampanjen. Beställningen upphör efter 30 dygn.
  • Periodbiljett som arbetsförmån: Kampanjen gäller också mobila 30-dagarsbiljetter som arbetsgivaren köper åt sina anställda.