Blogi: Suunnittelu etenee – ota kantaa linjojen 113, 114 ja 115 reittivaihtoehtoihin

Julkaistu 14.9.2021

Tapiolan ja Leppävaaran bussilinjojen suunnittelutyö on edennyt. Nyt kaipaamme teiltä asiakkailta apua ja näkemyksiä muutamista reittivaihtoehdoista. Olemme avanneet kaksi lyhyttä kyselyä, joissa esittelemme vaihtoehtoisia reittejä bussilinjoille 113, 114 ja 115. Reittivaihtoehtojen suunnittelussa olemme käyttäneet apuna liikkumiskyselyn ja viime viikolla järjestettyjen kahden työpajan antia (työpajoista tulemme kirjoittamaan vielä erillisen postauksen). Hyödynnämme kyselyvastauksia suunnittelutyössä, kun teemme luonnosta alueen bussilinjoista. Pohdittavat reitit ovat osa kokonaisuutta, jolloin yksi reitti voi vaikuttaa toiseen reittiin.

kuvituskuva kyselystä, jossa näkyy 2 bussireittiä.

Ensimmäisessä kyselyssä esittelemme videolla kaksi vaihtoehtoista reittiä Mankkaan liityntäyhteyksiksi metroon. Kysymme mielipidettä linjan 115 reitistä. Kyselyn toisessa osassa esittelemme karttakuvana kaksi vaihtoehtoa linjan 114 reitiksi. Katso reittivaihtoehdot ja vastaa linjojen 114 ja 115 kyselyyn täällä.

Toisessa kyselyssä esittelemme karttakuvana kaksi vaihtoehtoa linjan 113 reitiksi Tapiolan ja Leppävaaran välille. Perkkaan yhteyksiä tarkastelemme myöhemmin erikseen, minkä takia tämä kysely on suunnattu nyt muille asuinalueille. Katso reittivaihtoehdot ja vastaa linjan 113 kyselyyn täällä.

Huom. Kyselyt ovat auki vain 16.9. asti. Toimi siis nopeasti!

Hienoa, olet löytänyt Tapiolan ja Leppävaaran linjastosuunnitelman blogiin! Tämä blogi toimii virallisena vuorovaikutuskanavana, jota me HSL:n joukkoliikennesuunnittelijat päivitämme. Täällä voit keskustella meidän kanssamme. Osallistu suunnitteluun ja vaikuta!

Teemme suunnittelua syksyn 2021 ajan. Muutokset linjastoon toteutetaan arviolta vuonna 2024. Lue lisää Tapiolan ja Leppävaaran linjastosuunnitelmasta täältä.

Kaikki blogitekstit Tapiolan ja Leppävaaran linjastosuunnitelmasta